image021Met welke vragen kun je terecht bij “Pearl in Motion”?

Je kunt met verschillende coach- of therapievragen bij mij terecht zoals vragen op het gebied van persoonlijke of spirituele ontwikkeling, relatie(s), burn-out, balans maar ook als het gaat om “vage” lichamelijke klachten, “life style” en voeding. Kortom met allerlei zaken waar je in je werk of privé tegenaan loopt en graag verandering in zou willen zien. Ik heb een stevig netwerk van Collega’s en ben een groot voorstander van “Vitaal Samenwerken” om het hoogst mogelijke te bereiken voor mijn cliënten en daar waar nodig kan ik dus ook doorverwijzen naar een andere specialist of arts als dat nodig is.

In mijn werkwijze ben ik sensitief, creatief en staat eigen verantwoordelijkheid centraal. Ik maak hierbij gebruik van meerdere technieken, waarbij het lichaam een belangrijke sleutel is. Het traject wordt afgestemd op jouw vragen met een afgesproken focus en doel. Mijn manier van werken stem ik af op wat het beste bij jou past. Hierbij is het uitgangspunt dat de antwoorden besloten liggen in jou zelf en in jouw lichaam, dat jij het beste weet wat goed voor je is. Als begeleider help ik je om bij je eigen antwoorden en oplossingen te komen. Ik begeleid jou in het proces van huidige situatie naar de gewenste situatie. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud en het leren zelf. Ik kijk naar het geheel, wat is het achterliggende probleem, de kern in plaats van het symptoom. Van jou verwacht ik een actieve houding, de wil om aan je persoonlijke doelen te werken en hiervoor eigenaarschap te nemen.

Het traject

Het traject start met een intake. Tijdens de intake onderzoeken we jouw vraag en kijken we of er een klik is om door te gaan. We bespreken het doel van het traject, hoe het traject eruit zal zien en de verwachte duur. Een consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Tarieven

Particulieren
79,00 Excl. BTW per consult

Voor bedrijven
op aanvraag

Dagtrainingen of als spreekster
op aanvraag

Heb je interesse of wil je me graag ergens over spreken? Mail me dan voor een afspraak.

Liefs,
Angella