Vrouwelijke energie

Creëren vanuit onze vrouwelijke energie gaat over de kracht om te manifesteren zonder het te controleren en beheersen (dit is de mannelijke energie). Vooral het creëren van die dingen waar ons hart het meest naar hunkert zoals Intimiteit, Verbinding, Creatieve Expressie, Authenticiteit, Zingeving, Welvaart en Succes op manieren die zijn afgestemd op onze innerlijke waarden.

Ontsluit je Vrouwelijke Kracht

Creëren vanuit je Vrouwelijk Kracht gaat over de dingen laten ontstaan in plaats van ze te bedenken en te maken. Dat laatste kost ons veel energie en moeite en voelt als tegen de stroom in zwemmen, als hard werken en verkrampen. Die tijd is geweest. Het mag makkelijk en eenvoudig. Simpelweg genieten en ontvangen van wat het leven je brengt. Bijna altijd komt het dan op een manier die we van te voren niet hadden kunnen bedenken en vaak nog mooier en beter dan we hadden gewenst.

Deze momenten voelen als vervuld, zingevend, als echt, als verbonden, als dansen door het leven. Je ervaart dan dat je in contact bent met je vrouwelijke oerkracht, je diepste weten en onvoorwaardelijke liefde.

Ontsluit je Vrouwelijke Kracht-2

Tientallen Vrouwen hebben tijdens de Workshops Schitterende Vrouwen al kennis mogen maken met deze Vrouwelijke Energie. De eerste serie was dan ook de inspiratie voor de training “Ontsluit je Vrouwelijke Kracht”.

Deze training bestaat uit 3 dagen waarin we per dag een sleutel tot het ontsluiten van je Vrouwelijke Kracht behandelen en hier dieper op in gaan.

Voor wie?

Als je net als vele andere intelligente, meelevende vrouwen erna verlangd om het verschil te maken in de wereld met jouw unieke gaven en talenten;

Als je jezelf verder spiritueel wil ontwikkelen en meer je eigen authentieke zelf wil worden;

Als je succes wil hebben in je leven op manieren die zijn afgestemd op die dingen die jij belangrijk vindt;

Als je een intieme verbinding wilt ervaren met een liefdevolle partner en worden ondersteund door een groep van anderen die voor dezelfde dingen als jij strijden;

Als je voelt dat je veel meer te geven hebt aan de wereld dan dat er nu uitkomt, dat iets in jou roept om zich uit te drukken en je een bijdrage wil doen aan een betere wereld;

Ontsluit dan nu jouw Vrouwelijke Kracht!!

Ontsluit je Vrouwelijke Kracht-3

Kosten € 99,50 incl. Lunch

Data: Volgen in het voorjaar