Mijn naam is Angella Knopper en ik woon samen met Marcus, onze twee kinderen en onze hond in Cothen. Een heerlijke omgeving om te wonen!

Ik ben afgestudeerd Holistisch Therapeut/Coach  waarvoor ik de opleiding (4-jarige HBO) heb gevolgd bij Ananta in Soest. Dit heeft mij zelfkennis, heling en een levensmissie gebracht. Ik heb mijn praktijk voor Spirituele Therapie en Coaching gericht op de empowerment van (jonge) vrouwen aan huis, ‘Pearl in Motion’.

Na een periode in mijn leven, waarin ik mij noodgedwongen heb bezig gehouden met de belangrijke vragen van het leven, ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Wat vind ik belangrijk, wat zijn mijn interesses en waar krijg ik energie van? Door de fantastische ervaringen die dit met zich heeft meegebracht ontstond het verlangen om dit te delen. Om zo met mijn ervaring en kennis anderen te helpen zich verder te ontwikkelen en bewustzijn te creëren zodat zij hun hoogste potentieel kunnen gaan leven. Van daaruit is mijn wens ontstaan om mij verder te bekwamen als Therapeut/Coach.

Hierbij gebruik ik mijn cliënten als spiegel om te reflecteren en mijzelf voortdurend te blijven ontwikkelen en te groeien. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat Coaching of Therapie een hele mooie bijdrage kan leveren aan je ontwikkeling en kan het net dat steuntje in de rug zijn, wanneer je vast loopt in relatie(s), levensthema’s, door fysieke klachten en/of bepaalde situatie(s) in je leven.

Levensmissie

Mijn levensmissie is

“Het terugbrengen van de echte Vrouwelijke Energie op aarde, om zo de Mannelijke en de Vrouwelijke Energie op aarde in balans te brengen”.

Dit proces is dan ook in voortdurende ontwikkeling in mezelf, “zo binnen zo buiten”, om hier vorm aan te geven.

Door mezelf tijdens dit proces te verbinden met de Wolf als totem en Artemis als Godin zijn ook de workshops en trainingen aan vrouwen ontstaan. Lees hier meer over de serie Workshops Schitterende Vrouwen link.

pearlinmotion widgetPearl in Motion

Mijn Praktijk heet “Pearl in Motion” omdat ik geloof dat we allemaal parels in beweging zijn.

“Leven is beweging!”

Mijn kwaliteiten zijn: Enthousiast, Betrokken, Intuïtief, Het lezen van de symboliek van het leven, Mededogend, Onderzoekend, Nieuwsgierig, Doortastend, Scherp en ik vind het leuk om je te spiegelen en te confronteren op een vriendelijke manier.

Met welke vragen kun je terecht bij “Pearl in Motion”?

Je kunt met verschillende coach- of therapievragen bij mij terecht zoals vragen op het gebied van persoonlijke of spirituele ontwikkeling, relatie(s), burn-out, balans maar ook als het gaat om “vage” lichamelijke klachten, “life style” en voeding. Kortom met allerlei zaken waar je in je werk of privé tegenaan loopt en graag verandering in zou willen zien. Ik heb een stevig netwerk van Collega’s en ben een groot voorstander van “Vitaal Samenwerken” om het hoogst mogelijke te bereiken voor mijn cliënten en daar waar nodig kan ik dus ook doorverwijzen naar een andere specialist of arts als dat nodig is.

In mijn werkwijze ben ik sensitief, creatief en staat eigen verantwoordelijkheid centraal. Ik maak hierbij gebruik van meerdere technieken, waarbij het lichaam een belangrijke sleutel is. Het traject wordt afgestemd op jouw vragen met een afgesproken focus en doel. Mijn manier van werken stem ik af op wat het beste bij jou past. Hierbij is het uitgangspunt dat de antwoorden besloten liggen in jou zelf en in jouw lichaam, dat jij het beste weet wat goed voor je is. Als begeleider help ik je om bij je eigen antwoorden en oplossingen te komen. Ik begeleid jou in het proces van huidige situatie naar de gewenste situatie. Jij bent verantwoordelijk voor de inhoud en het leren zelf. Ik kijk naar het geheel, wat is het achterliggende probleem, de kern in plaats van het symptoom. Van jou verwacht ik een actieve houding, de wil om aan je persoonlijke doelen te werken en hiervoor eigenaarschap te nemen.

Het traject

Het traject start met een intake. Tijdens de intake onderzoeken we jouw vraag en kijken we of er een klik is om door te gaan. We bespreken het doel van het traject, hoe het traject eruit zal zien en de verwachte duur. Een consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Heb je interesse of wil je me graag ergens over spreken? Mail me dan voor een afspraak.

Maak een afspraak