image001Tijdens mijn studie en dan met name in het laatste jaar ben ik door het thema rust versus beweging weer in contact gekomen met de vrouwelijke energie in mezelf. De vrouwelijke energie, die voor mij staat voor het laten ontvouwen van het leven in plaats van het leven te controleren en te beheersen, was een voor mij onbekende energie.

Ik was altijd in beweging en nam nooit mijn rust tenzij ik werd terug gefloten door mijn lichaam en ziek werd. Tijdens de opleiding ben ik tot het inzicht gekomen dat stil staan voor mij gelijk stond aan dood gaan en ik rende dan ook letterlijk voor mijn leven door het leven.

De Wolf

ancella pearlinmotion wolfToen de Wolf als totem in mijn leven kwam heeft dit mijn leven totaal veranderd. Wolven zijn haast het tegengestelde van hoe ze, met hun slechte publiciteit, worden geportretteerd (net zoals vrouwen dat door de eeuwen heen zijn).

Ze zijn vriendelijk, sociaal en zeer intelligent. Ze hebben een sterk familiegevoel en zijn loyaal en leven volgens strak bepaalde regels en rituelen. Wolven zijn de personificatie van de wilde geest en de belichaming van de zuivere geest van de vrije en ongerepte wildernis. Op mijn eigen intuïtie leren vertrouwen en mezelf dienovereenkomstig opstellen in mijn omgang met anderen is een van de dingen die het wolfmedicijn mij heeft geleerd.

Ook heb ik mij in deze periode verbonden met Godin Artemis, de wilde wijze vrouw in mezelf. Haar energie heeft mij geleerd over de cycli van het leven en over de cyclus van vrouwen.

Te leven volgens deze cyclus maakt dat ik in mijn leven bewuster creëer en manifesteer. Beide zijn verbonden met de maanenergie, dus dat de maan tegenwoordig een belangrijke plek inneemt in mijn leven moge duidelijk zijn.

Mij opnieuw verbinden met de vrouwelijke energie zorgde ook voor de wens om het in plaats van alleen voortaan “samen” te doen. Ik heb geleerd dat ik mijn wensen en verlangens veel meer kracht bij zet als ik dit samen doe met andere mensen die mij helpen en steunen.

schitterende vrouwen workshop

Hierdoor is de samenwerking met Mijn vriendin Mirjam Meeuwsen van Sakura Coaching ontstaan om een serie workshops voor Vrouwen te ontwikkelen waarin we deze kennis kunnen overdragen en tegelijkertijd zelf leren van de prachtige spiegels die we hierdoor ontmoeten.

We hebben deze prachtige serie workshops ontwikkeld met als doel om vrouwen weer te laten schitteren en het beste in zich zelf naar boven te halen. Dit doen wij door een variatie aan coaching technieken, visualisaties, energetische- en lichaamsgerichte oefeningen en creatieve activiteiten.

Het ontwikkelen van deze workshops is ontstaan doordat wij in de praktijk zien en herkennen dat vrouwen steeds meer van zichzelf vragen en hierdoor in disbalans komen en uiteindelijk oververmoeid worden of zelfs burn-out raken. Dit maakt dat vrouwen steeds meer verwijderd raken van hun gevoelens en zo niet meer in contact staan met hun diepste verlangens.

Het is onze passie en wens om vrouwen weer in contact te brengen met hun Vrouwelijke Kracht!

De serie bestaat uit 5 workshops met de volgende thema’s:

NB: De flyers zijn pdf bestanden, deze zijn te openen met het programma Acrobat Reader. Dit programma kun je hier gratis downloaden

Het Zusterschap

De rode draad tijdens de workshops is het Zusterschap en de ontmoeting tussen vrouwen waarbij het delen als zeer helend wordt ervaren. De vrouwen bieden elkaar steun en inzichten en helpen elkaar op die manier verder.

Het is telkens weer zo bijzonder om te zien wat dit met vrouwen doet en wat voor een effect dat heeft op hun leven en hun wensen voor het leven.

Wij zien er naar uit jullie te mogen ontmoeten!

Wil je meedoen met onze eerstvolgende workshop? Meld je dan hier aan >>