Pearl in Motion geeft de volgende workshops en trainingen:

Aanmelden Workshop Mission Board/Story Telling

Aanmelden Schitterende Vrouwen

Aanmelden Ontsluit je Vrouwelijk Kracht

 

Geplaatst 9 mei 2015

Vorige week zondag was alweer de vierde workshop van de serie workshops “Schitterende Vrouwen”. Het thema was “Manifestatie” en was dit keer gekoppeld aan de Volle Maan van 4 mei, de maan van het Innerlijk Huwelijk.

fullmooncircle pearlinmotion-1

Net zoals bij iedere workshop tot nog toe, had zowel Mirjam als ik ons eigen proces m.b.t. dit thema gelopen wat uiteindelijk weer de inspiratie en input is geweest voor wat we willen overbrengen aan de deelneemsters van de workshop. Dus dit keer waren we aangelopen tegen onze oordelen op de Mannelijke Energie (in ons zelf) en hebben we zelf mogen ervaren dat de samenwerking tussen de Mannelijke en Vrouwelijke energie in ons zelf noodzakelijke is om onze dromen en wensen te kunnen manifesteren. Natuurlijk werden we ons hier met name bewust van door waar we in de wereld buiten ons tegenaan liepen.

Hoewel ik er nog niet helemaal zeker van was of ik al “klaar” was met dit proces en nog steeds merkte hoezeer ik oordeelde over de mannelijke energie merkte ik in de voorbereiding voor die middag al meteen een verschil. Ik was enorm gestructureerd en efficiënt in mijn handelingen. Ik ging in een sneltreinvaart door alle handelingen en taken heen die nodig waren om er weer een fijne middag van te maken. Het was voor mij zelfs zo opvallend dat ik opmerkte tegen Mirjam: “Ik geloof dat ik nu de vruchten begin te plukken van het omarmen van de  Mannelijk Energie in mezelf….ik ben me toch gestructureerd bezig!” Hierop kijkt Mirjam me aan en zegt: “Ik ook, wat bijzonder he?!”

fullmooncircle pearlinmotion-2

 

fullmooncircle pearlinmotion

Dat is dan ook waar we deze middag mee aan de slag zijn gegaan met de vrouwen. Onze (voor) oordelen op de Mannelijke- maar ook op de Vrouwelijke energie en we hebben deze losgelaten door deze te verscheuren (de dag erna zijn deze in een ritueel aan het vuur gegeven). Daarna is er een Innerlijk Huwelijk voltrokken en de meeste van ons huwde deze middag voor het eerst. Dit alles bezegeld met een sieraad en een (huwelijkse) belofte.

Ik heb genoten van de prachtige spiegels die ik zie in deze vrouwen. Een ontzettend mooi cadeau om deelgenoot te mogen zijn van een ontmoeting tussen vrouwen waarbij het delen en het bieden van steun en inzichten als rode draad door de middag liepen. Bijzonder ook om te zien wat dit met vrouwen doet en wat voor een effect dat heeft op hun leven en hun wensen voor het leven.

Op de avond van de volle maan (maandag 4 mei) hebben we onze (voor)oordelen in een ritueel aan het vuur gegeven en hebben we ons allemaal op dezelfde tijd (20.30 uur) verbonden met de transformatie kracht van het vuur.

De week na de workshop heb ik zo kunnen profiteren van dit Innerlijk Huwelijk. Alles wat ik graag wilde doen voor mijn website, het schrijven van teksten, het uitkiezen van foto’s, het maken van een Facebook pagina etc. heb ik kunnen doen. Ontzettend productief geweest en dat geeft me een heel goed gevoel. Hierdoor konden er ook weer nieuwe ideeën geboren worden en stroomt het weer!!

Hieronder nog een aantal reacties van de deelneemsters:

“Wat was het een speciale sessie! Zeker omdat het voor mij de eerste keer was, hoe welkom en veilig ik me al direct heb gevoeld door jullie en iedereen, heel uniek! Daar wilde ik jullie nogmaals heel erg voor bedanken! Jullie zijn 2 mooie en bijzondere vrouwen!

Ik voel me heel speciaal, getrouwd te zijn met mezelf! Ik heb al heel wat acties ondernomen en op heel wat momenten aan mijn ring gedraaid, even afstand genomen en …  het heeft geholpen. Dus van bewust onbekwaam onderweg naar bewust bekwaam, zo voel ik het!

Ik was afgelopen maandag in Amsterdam met de kids bij de dodenherdenking, dus om 20.30 heb ik ook mijn oude gedrag zeg maar begraven en daar achter gelaten. Nog wel veel werk aan de winkel, maar de intentie is er en bezegeld met de ring, dus no way back, ik ga er voor!

 

Ik kom graag de volgende sessie weer en hoop dan mee te schitteren!

Heel veel liefs,
HIEKE”

 

“Passie creëert suc6. De workshop Manifesteren afgelopen zondag was weer ontspannen, ongedwongen en harmonieus. De trainers Ancella en Mirjam vullen elkaar goed aan. Fijn om met een aantal vrouwen met verschillende achtergronden in een veilige omgeving gevoelens, emoties, ambities en wensen te kunnen delen, maar ook te kunnen benoemen. Wij hebben elkaar gesteund om vooral vast te houden aan onze passie en ambitie en dit pad te blijven volgen, echt sisterhood dus. Een aantal van ons konden al wat succesjes delen naar aanleiding van de voorgaande workshops. De workshop heeft me wederom energie gegeven en mij aan het denken gezet over mijn volgende stappen….wat ik alleen maar zie als een groot avontuur!”

“Het was weer een prachtige middag waarin ik de energie weer volop voelde stromen. Het heeft mij weer enorm goed gedaan! Ben blij. Jullie zijn beide heel goed bezig en vullen elkaar goed aan! Mooi om te zien”

Wil je ook een keer ervaren hoe helend een middag samen met Vrouwen kan zijn?

Kom genieten van onze Juicyness als vrouw!! Meld je dan nu aan.

Omdat we van een aantal vrouwen de reactie kregen dat zij het zo jammer vonden dat de serie binnenkort is afgelopen hebben we het idee gevat om tijden de zomermaanden (2 juni voor het eerst) Full Moon Circles te organiseren!! Dit staat al heel lang op mijn verlanglijstje en ziet er nu naar uit werkelijkheid te worden. Ik houd je op de hoogte over de details! Tegenwoordig ook via Facebook ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *